Σχόλια Εκτύπωση
Ζητείται ενημέρωση και ισότιμη αντιμετώπιση

Δημοσίευση : 30/05/2011


Τα παράπονα τους για την επιλογή των συνεργατών του δημάρχου Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλου να μην κοινοποιούν σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Ηλείας τα δελτία τύπου της Δημοτικής Αρχής Πύργου, εκφράζουν πολλοί φίλοι...

... του iliatora.gr, μεταξύ τους και αρκετοί διαχειριστές ιστοσελίδων του νομού μας. Μάλιστα το pirgiotis.gr δημοσίευσε σήμερα και σχετικό σχόλιο για το θέμα (διαβάστε το εδώ).

Το iliatora.gr ήταν και αυτό ανάμεσα στους αποδέκτες του τελευταίου δελτίου τύπου που απεστάλη από το γραφείο του δημάρχου. Με μια πιο προσεκτική ματιά στον κατάλογο αποδεκτών του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού μηνύματος διαπιστώσαμε πως πράγματι είναι πολλές και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες του νομού που δεν έλαβαν το δελτίο τύπου.

Έχοντας αντιμετωπίσει κι εμείς κατά το παρελθόν παρόμοιο ζήτημα με την ενημέρωση μας από το γραφείο του δημάρχου, που επιλύθηκε μετά από τα συνεχή αιτήματα μας να συμπεριληφθεί και το iliatora.gr στoυς αποδέκτες ενημερώσεων από τον δήμο Πύργου, καλούμε τη Δημοτική Αρχή να μεταχειρίζεται όλα τα μέσα δίκαια και ισότιμα, αποστέλλοντας σε όλα ανεξαιρέτως τα δελτία τύπου που εκδίδει.

Επίσης καλούμε και τους υπόλοιπους δήμους του νομού να πράξουν το ίδιο, αν και ουδέποτε μας απέστειλαν (ούτε και σε άλλους ιστότοπους, απ\' ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε) κάποια ενημέρωση για τις δράσεις τους, με εξαίρεση τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Όλως περιέργως, αν σκεφτεί κανείς τον καταιγισμό ενημερώσεων, με δεκάδες αποδέκτες, που είχε προηγηθεί από κάποιους εξ αυτών το μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές...

Copyright www.iliatora.gr

κλείσιμο