Φωτογραφίες
Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου

31/01/2011:Συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πύργου, με τριάντα επτά θέματα στην ημερήσια διάταξη, η πλειοψηφία των οποίων αφορά συγκρότηση επιτροπών και εξέταση αιτήσεων δημοτών.

Συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής δήμου Πύργου

31/01/2011: Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο «Πολύκεντρο» η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Πύργου, υπό την προεδρία του αναπληρωτή δημάρχου Αντώνη Καράμπελα.

Συνεδρίαση επιτροπής απογραφής στην Ολυμπία

31/01/2011: Συνεδρίασε την Δευτέρα 31/1 στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας η επιτροπή απογράφης του δήμου, υπό την προεδρεία του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Πλατανίτη.

Κοτζιάς προς Χρυσοχοΐδη: «Τα σκουπίδια μας εκθέτουν διεθνώς»

30/1/2011: Aπό αριστερά Μ.Κατρίνης, Β.Παπαντώνης, Ν. Γαρμπής, Α.Μαρκόπουλος (ειδικός γραμματέας ψηφιακού σχεδιασμού του υπουργείου Ανταγωνιστικοτητας), Θ.Κοτζιας, Τ. Αντωνακόπουλος.Το θέμα της διαχείρισης των στερεών και των υγρών αποβλήτων έθεσε κατά την τοποθέτησή του ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς στην διάρκεια των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στην Πάτρα παρουσία του Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Μιχάλη Χρυσοχοϊδη.

Η πίτα της Διεύθυνσης Μεταφορών

28/01/2011: Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της ΠΔΕ στα γραφεία της, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 13:30.

Στο «μικροσκόπιο» τα οικονομικά του δήμου Πύργου

25/01/2011: Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο η Επιτροπή Απογραφής του δήμου Πύργου, υπό την προεδρία του αρμόδιου αντιδημάρχου Γιάννη Αργυρόπουλου.

Συνάντηση Θ. Κοτζιά με περιφερειακό δ/ντη Εθνικής Τράπεζας

24/01/2011: Εθιμοτυπικού χαρακτήρα ήταν η συνάντηση που είχαν την Δευτέρα το πρωί ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Θύμιος Κοτζιάς και ο περιφερειακός διευθυντής της Ενικής Τράπεζας Ελλάδος Νίκος Φωτόπουλος.

Κατσιφάρας προς βουλευτές: «Να υπερβούμε τους τοπικισμούς»

22/01/2011: Στιγμιότυπο από τη συνάντηση στην Πάτρα του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας με τους βουλευτές της Περιφέρειας.

Συνεδρίαση Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας

20/01/2011: Ο Κώστας Σοφιανός εκλέχθηκε ομόφωνα αντιπρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας.

Οι προγραμματικές δηλώσεις του Περιφερειάρχη Α. Κατσιφάρα

17/01/2011: Σε μια σημαντική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα (17 Ιανουαρίου) ο περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας παρουσίασε τις προγραμματικές δηλώσεις της αιρετής Περιφερειακής Αρχής.

Συνάντηση δήμαρχου Αρχ. Ολυμπίας με διοικητή αστυνομικού τμήματος

14/01/2011: Τον διοικητή του αστυνομικού τμήματος της Αρχαίας Ολυμπίας Κώστα Στεφανόπουλο δέχτηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος της πόλης Θύμιος Κοτζάς.

Νέες ταμπέλες σ’ ένα Διοικητήριο μισοάδειο…

12/01/2011:Ειδικό συνεργείο αντικατέστησε στο Διοικητήριο του Πύργου την παλιά επιγραφή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας, με την επιγραφή: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας.

Πρώτη συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής της Περιφέρειας

11/01/2011: Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολου Κατσιφάρα συνεκλήθη, για πρώτη φορά, η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Αχαΐας, στο μέγαρο Κόλλα, στην Πάτρα.

Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Ζαχάρω

09/01/2011: Ένταση κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στη Ζαχάρω. Άγνωστο αν θα γίνουν επιτέλους οι δημαιρεσίες και αν θα εκλεγούν πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γραμματέας του Συμβουλίου.

Επαφές Αποστολόπουλου για εφαρμογή του "Καλλικράτη"

07/01/2011: Την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011, ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, κ. Αναστάσιος Αποστολόπουλος, συμμετείχε σε συνάντηση προγραμματισμού που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και όλων των Γενικών Γραμματέων Αποκεντρωμένης Διοίκησης της χώρας.

Η πρώτη μέρα στο δημαρχείο Ανδραβίδας - Κυλλήνης

04/01/2011: Σύσκεψη με τους προϊσταμένους των υπηρεσιών για τον συντονισμό τους, προκειμένου να εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες πραγματοποίησε ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Δημήτρης Αρβανίτης.

Ευχές στον Αντιπεριφερειάρχη

03/01/2011: Aνήμερα της Πρωτοχρονιάς ο Αντιπεριφερειάρχης Χαράλαμπος Καφύρας δέχθηκε ευχές για το νέο έτος και την ανάληψη των καθηκόντων του, στο γραφείο του στο Διοικητήριο, όπου πραγματοποιήθηκε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Δημαιρεσίες και αντιδήμαρχοι στον δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

02/01/2011: Μ’ ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για τη δημοτική αρχή Ανδραβίδας – Κυλλήνης, καθώς κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, πριν την εκλογή των οργάνων, ανακοινώθηκαν και τα ονόματα των αντιδημάρχων.

Οι δημαιρεσίες στην Ήλιδα

02/01/2011: Συναινετικό κλίμα επικράτησε στις δημαιρεσίες του Δήμου Ηλιδας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν χωρίς εκπλήξεις. Εκλέχτηκε το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς και οι δύο επιτροπές, Oικονομική και Ποιότητας Zωής.

H ορκωμοσία του Δημοτικού Συμβουλίου Ανδρίτσαινας - Κρεστένων

30/12/2010: Mε κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε χθες στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Συλλόγου Φιλοπροόδων η ορκωμοσία του δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Σάκη Μπαλιούκου και του νέου δημοτικού συμβουλίου, που προέκυψε από τις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου.


<< προηγούμενη 1 επόμενη >>
Αποτελέσματα :20 | Σελίδες :1