Επικαιρότητα
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Tυχεροί που το ψυγείο δεν ήταν... "ψυγείο"
Επικαιρότητα ( 07/06/2011 02:19 )    δήμος: Ανδραβίδας - Κυλλήνης
Tυχεροί που το ψυγείο δεν ήταν... \"ψυγείο\"
φωτό αρχείου

Κρυμμένοι μέσα σε φορτηγό- ψυγείο εντοπίστηκαν 12 Αφγανοί στα Λεχαινά! Οι αλλοδαποί στάθηκαν διπλά τυχεροί μες στην "ατυχία" τους, καθώς από την μία το φορτηγό μετέφερε καρπούζια (συνεπώς η θερμοκρασία του ψυγείου...

... δεν είχε ρυθμιστεί σε πολύ χαμηλή θερμοκρασία) και από την άλλη εντοπίστηκαν πριν το φορτηγό φτάσει στον τελικό προορισμό του, που δεν ήταν η Ιταλία όπως πίστευαν, αλλά η... Ουγγαρία.

Ο Πολωνός οδηγός του φορτηγού παρέλαβε καρπούζια από τα Φιλιατρά και ξεκίνησε το ταξίδι του. Τα ξημερώματα της Κυριακής σταμάτησε σε πάρκινγκ βενζινάδικου επί της Εθνικής οδού Πατρών- Πύργου, στο ύψος των Λεχαινών, για να ξεκουραστεί. Όταν το πρωί ετοιμάστηκε να συνεχίσει το ταξίδι του, άκουσε κάποιους περίεργους θορύβους στο ψυγείο.

Το άνοιξε και αντίκρισε έκπληκτος τους Αφγανούς να προσπαθούν να κρυφτούν πίσω από τα καρπούζια. Ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες του Τμήματος Λεχαινών συνέλαβαν τους Αφγανούς, οι 7 εκ των οποίων πρόκειται να απελαθούν ενώ οι άλλοι 5 διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα και αφέθησαν ελεύθεροι.

Εκτύπωση