Κοινωνία
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Ξαφνικά «ακέφαλος» ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Πύργου
Κοινωνία ( 04/06/2011 02:30 )    δήμος: Πύργου
Ξαφνικά «ακέφαλος» ο Σύλλογος Εργαζομένων του νοσοκομείου Πύργου

Μόλις δύο ημέρες μετά την τελευταία Γενική Συνέλευση του συλλόγου εργαζομένων στο νοσοκομείο Πύργου και ο πρόεδρος του σωματείου Ζαχαρίας Ψαλτόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε...

... ο κ. Ψαλτόπουλος αναφέρει μεταξύ άλλων πως στη θητεία του βρέθηκε αντιμέτωπος με ζητήματα αντίθετα με τα πιστεύω του, αντίθετα με αυτά που ήθελε να υλοποιήσει, αντίθετα με αυτά που του υπαγορεύει η συνείδηση του, γι' αυτό και παραιτήθηκε.

H ανακοίνωση Ψαλτόπουλου

Μετά τις εκλογές της 16ης Αυγούστου 2010, ανέλαβα καθήκοντα προέδρου του Συλλόγου εργαζομένων στο Νοσοκομείο Πύργου «Ανδρέας Παπανδρέου». Όλους αυτούς τους μήνες το σωματείο μας αγωνιζόταν - όπως και θα συνεχίσει - κάτω από αντίξοες συνθήκες να δώσει λύσεις στα χρόνια και καθημερινά προβλήματα του κλάδου μας. Προσωπικά όμως αυτά με τα οποία ήρθα αντιμέτωπος ως πρόεδρος του συλλόγου μας, είναι αντίθετα με τα πιστεύω  μου, αντίθετα με αυτά που ήθελα να υλοποιήσω, αντίθετα με αυτά που μου υπαγορεύει η συνείδηση μου. Έτσι είμαι στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τη θέση του προέδρου του συλλόγου εργαζομένων του νοσοκομείου Πύργου και να παραμείνω απλό μέλος αυτού. Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που στήριξαν τις προσπάθειες μας παρότι δεν είμαστε επαγγελματίες συνδικαλιστές.

Εκτύπωση