Πολιτική
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Ο Γιάννης Πανούσης στην Αμαλιάδα
Πολιτική ( 03/06/2011 12:46 )    δήμος: Ήλιδας
Ο Γιάννης Πανούσης στην Αμαλιάδα

Ο καθηγητής Γιάννης Πανούσης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αμαλιάδας. Αυτό ανακοίνωσε χθες η οργανωση της Αμαλιαδας...

... συμφωνωντας με την προταση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας της ΔΗΜΑΡ, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της για την ενημέρωση των πολιτών πάνω στο μεγάλο πρόβλημα της οικονομικής κρίσης και της στρατηγικής διεξόδου από αυτήν. 

Συνελεύσεις οργανώσεων

Στο μεταξύ συνήλθε την Τετάρτη 1/6/2011 η συνέλευση της οργάνωσης Αμαλιάδας της ΔΗΜΑΡ, η οποία συζήτησε τις αποφάσεις της Κ.Ε. για την οικονομική κρίση και τις πολιτικές εξελίξεις καθώς και τη δίμηνη πολιτική και οικονομική εξόρμηση του κομματος.

Επίσης συζήτησε τις προτάσεις της Ν.Ε. Ηλείας για την αντιμετώπιση των ζωτικών θεμάτων που αφορούν στην ανάπτυξη της Ηλείας. Τα μέλη της οργάνωσης τόνισαν την ανάγκη δημιουργίας μιας ομπρέλας κοινωνικής προστασίας για όσους από τους συμπολίτες μας πλήττονται ιδιαίτερα από την οικονομική κρίση, επισημαίνοντας το ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει προς αυτήν την κατεύθυνση το κρατος αλλα και η τοπική αυτοδιοίκηση.

Η πενταμελής γραμματεία της Αμαλιάδας

Τέλος, η συνέλευση της οργάνωσης Αμαλιάδας εξέλεξε πενταμελή γραμματεία για τον καλύτερο συντονισμό και προγραματισμό της, αποτελούμενη από τους Γιώργο Αλεξόπουλο, Χρήστο Γαλανόπουλο, Θόδωρο Καλαντζή, Δημήτρη Κοντοθανάση και Σπύρο Λαμπρινό.

Την Τετάρτη συνέλευση στον Πύργο

Την προσεχή Τετάρτη 8/6 θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο Πύργου η συνέλευση της οργάνωσης του Πύργου, με θέματα την γενική πολιτική κατάσταση και την εκλογή γραμματείας.

Nομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας της Δημοκρατικής Αριστεράς

Εκτύπωση