Σχόλια
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Ζητείται ενημέρωση και ισότιμη αντιμετώπιση
Σχόλια ( 30/05/2011 19:08 )    δήμος: Πύργου
Ζητείται ενημέρωση και ισότιμη αντιμετώπιση

Τα παράπονα τους για την επιλογή των συνεργατών του δημάρχου Πύργου Μάκη Παρασκευόπουλου να μην κοινοποιούν σε όλα τα μέσα ενημέρωσης της Ηλείας τα δελτία τύπου της Δημοτικής Αρχής Πύργου, εκφράζουν πολλοί φίλοι...

... του iliatora.gr, μεταξύ τους και αρκετοί διαχειριστές ιστοσελίδων του νομού μας. Μάλιστα το pirgiotis.gr δημοσίευσε σήμερα και σχετικό σχόλιο για το θέμα (διαβάστε το εδώ).

Το iliatora.gr ήταν και αυτό ανάμεσα στους αποδέκτες του τελευταίου δελτίου τύπου που απεστάλη από το γραφείο του δημάρχου. Με μια πιο προσεκτική ματιά στον κατάλογο αποδεκτών του συγκεκριμένου ηλεκτρονικού μηνύματος διαπιστώσαμε πως πράγματι είναι πολλές και οι ενημερωτικές ιστοσελίδες του νομού που δεν έλαβαν το δελτίο τύπου.

Έχοντας αντιμετωπίσει κι εμείς κατά το παρελθόν παρόμοιο ζήτημα με την ενημέρωση μας από το γραφείο του δημάρχου, που επιλύθηκε μετά από τα συνεχή αιτήματα μας να συμπεριληφθεί και το iliatora.gr στoυς αποδέκτες ενημερώσεων από τον δήμο Πύργου, καλούμε τη Δημοτική Αρχή να μεταχειρίζεται όλα τα μέσα δίκαια και ισότιμα, αποστέλλοντας σε όλα ανεξαιρέτως τα δελτία τύπου που εκδίδει.

Επίσης καλούμε και τους υπόλοιπους δήμους του νομού να πράξουν το ίδιο, αν και ουδέποτε μας απέστειλαν (ούτε και σε άλλους ιστότοπους, απ' ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε) κάποια ενημέρωση για τις δράσεις τους, με εξαίρεση τον δήμο Αρχαίας Ολυμπίας. Όλως περιέργως, αν σκεφτεί κανείς τον καταιγισμό ενημερώσεων, με δεκάδες αποδέκτες, που είχε προηγηθεί από κάποιους εξ αυτών το μήνα πριν τις δημοτικές εκλογές...

Εκτύπωση