Ανακοινώσεις
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Δημιουργία amber alert line για τους καταναλωτές στην Ηλεία
Ανακοινώσεις ( 30/05/2011 13:11 )    δήμος:
Δημιουργία amber alert line για τους καταναλωτές στην Ηλεία

Σας γνωρίζουμε ότι πλέον κρίνεται αναγκαία η δημιουργία ενός δικτύου πληροφόρησης των καταναλωτών μέσα από σελίδες του διαδικτύου. Αυτό θα συμβάλει στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των καταναλωτών του νομού...

... σχετικά με  ελαττωματικά προϊόντα που αποσύρονται από την αγορά και που είναι άκρως επικίνδυνα για την υγεία και για τη σωματική τους ακεραιότητα.

Ο Πρόεδρος του ΙΝΚΑ Ν. Ηλείας

Φώτης ΑλεξόπουλοςAMBER ALERT LINE ILIA FOOD

Το ΙΝΚΑ Νομού Ηλείας ενημερώνει τους καταναλωτές για τη διακίνηση προϊόντος, βατραχοπόδαρα προέλευσης Βιετνάμ, το όποιο έχει υποστεί μη εγκεκριμένη ακτινοβόληση.

Πρόκειται για  κατεψυγμένα βατραχοπόδαρα, προέλευσης Βιετνάμ, σε συσκευασία του ενός κιλού (1kg) με την εμπορική επωνυμία (Frogs” legs GELPARMA), αριθμό παρτίδας VN/002/IV/O86, ημερομηνία ληξης 12/2011 και ημερομηνία παραγωγής 15/12/2009 .

Συμφωνά με ανακοίνωση των ιταλικών αρχών το συγκεκριμένο προϊόν διακινήθηκε από την ελληνική επιχείρηση "ZHAO CHONGCHUN" (Λεωνιδίου 25 Αθηνα).

Γίνεται άμεση ανάκληση και απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι.

Καλούνται όσοι Ηλείοι καταναλωτές να έχουν προμηθευτεί αυτό το προϊόν να μην το καταναλώσουν και να επικοινωνήσουν με τον Ε.Φ.Ε.Τ.

Εκτύπωση