Αυτοδιοίκηση
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Παραιτήθηκε ο Βασίλης Παπαντώνης
Αυτοδιοίκηση ( 28/05/2011 02:17 )    δήμος: Αρχαίας Ολυμπίας
Παραιτήθηκε ο Βασίλης Παπαντώνης
Δεββές, Κοτζιάς και Παπαντώνης σε παλιές, "ευτυχισμένες" στιγμές

Τριγμούς στην παράταξη Κοτζιά προκαλεί η αιφνιδιαστική παραίτηση του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και πρώην δημάρχου Λασιώνος, Βασίλη Παπαντώνη. Με δήλωσή του στον τοπικό Τύπο, ο κ. Παπαντώνης ανακοίνωσε...

... την απόφασή του αυτή, στην οποία προχώρησε όπως ανέφερε για προσωπικούς λόγους.

Την επιστολή παραίτησής του είχε δώσει ο ίδιος σε συνεργάτη του δημάρχου για να την παραδώσει στο Θύμιο Κοτζιά, την Πέμπτη. Ωστόσο για άγνωστους λόγους η επιστολή έφτασε στα χέρια του δημάρχου την Παρασκευή το μεσημέρι και μετά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής στην οποία συμμετέχουν όλοι οι αντιδήμαρχοι, αλλά ο κ. Παπαντώνης απουσίαζε.

Ο κ. Κοτζιάς σε δηλώσεις του τόνισε πως δεν έχει κάνει δεκτή την παραίτηση και δεν έχει ακόμα μιλήσει με τον κ. Παπαντώνη. Ανέφερε πως αιφνιδιάστηκε καθώς από τη μέχρι τώρα συνεργασία τους οι δύο άνδρες δεν είχαν κανένα πρόβλημα.

Άλλωστε και ο Βασίλης Παπαντώνης από την πλευρά του, μέσα από την επιστολή παραίτησης, ευχαρίστησε τον κ. Κοτζιά για τη συνεργασία που είχαν έως τώρα και για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ορίζοντάς τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών.

Εκτύπωση