Ανάπτυξη
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Η "Πρώτη" και το Ionion FM για την επιστολή Καφύρα
Ανάπτυξη ( 27/05/2011 23:11 )    δήμος: Πύργου
Η \"Πρώτη\" και το Ionion FM για την επιστολή Καφύρα
Διαβάστε σχετικά άρθρα

Δεν δημοσίευσαν την επιστολή που εστάλη σε όλα τα ΜΜΕ του νομού από το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Ηλείας Χαράλαμπου Καφύρα, με διευκρινίσεις σχετικά με τα χρήματα που δαπανήθηκαν για τη δημοσιότητα και...

... την προβολή του έργου Ύδρευσης από τον Ερύμανθο, οι ημερήσιες εφημερίδες "Πρώτη" και "Πρωινή", ανέφερε μιλώντας στο Ionion FM ο δημοσιογράφος της εφημερίδας "Ελευθεροτυπία" Μάκης Νοδάρος.

Στο φύλλο της Πέμπτης η εφημερίδα "Πρώτη" δημοσίευσε και σχετικό σχόλιο-απάντηση σχετικά με την επιστολή, που ανέφερε:

Υπάρχουν και όρια!


Από τη Π.Ε. Ηλείας πήραμε προς δημοσίευση διευκρινίσεις για τις δημοσιεύσεις περί αδιαφανών διαδικασιών στο υποέργο που αφορά την δημοσιότητα και την προβολή της Ύδρευσης από τον Ερύμανθο.

Στους αποστολείς του εν λόγω κειμένου απαντάμε τα παρακάτω:
1. Δεν είχαμε καμιά ανάμειξη στο εν λόγω έργο ύψους 110.271,40 ευρώ χωρίς ΦΠΑ.
2. Σε ουδεμία αναδημοσίευση προβήκαμε.
3. Όταν το έργο υλοποιείτο που ήσαν οι συγγραφείς των διευκρινίσεων;
4. Εάν επιθυμούν να δώσουν εξηγήσεις ας προχωρήσουν σε εντολή καταχώρησης.

Η εφημερίδα σέβεται τον εαυτό της και δεν εμπλέκεται σε έριδες τρίτων. Αυτά προς το παρόν.

Η "ΠΡΩΤΗ"


Κατά τον σχολιασμό, στον "αέρα" του Ionion FM, της στάσης που κράτησαν οι δύο εφημερίδες αλλά και συνολικά του θέματος της δημοσιότητας- προβολής του έργου (ακούστε εδώ), ο Μάκης Νοδάρος είπε μεταξύ άλλων:

"...Δεν υπονοούμε κάτι για κανέναν. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς και στους  αιρετούς της Ηλείας που διαχειρίστηκαν και διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα και τα χρήματα της ΕΕ για το καλό του τόπου μας... Από δημοσιογραφικό καθήκον όμως θέτουμε συγκεκριμένα ερωτήματα και αυτά θα πρέπει απαντηθούν άμεσα από τον κύριο Καφύρα και τους συνεργάτες του, καθώς οι πολίτες πρέπει να μάθουν για την τύχη των χρημάτων που πληρώνουν από την τσέπη τους..."

Εκτύπωση