Υγεία
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Ομιλία και συζήτηση με θέμα τον προστάτη την Κυριακή στον Πύργο
Υγεία ( 21/05/2011 11:42 )    δήμος: Πύργου
Ομιλία και συζήτηση με θέμα τον προστάτη την Κυριακή στον Πύργο

Την Κυριακή 22 Μαΐου και ώρα 8μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Πύργου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που διοργανώνει η Πολιτιστική Λέσχη Τραπεζικών Ν. Ηλείας με θέμα "Προστάτης, ο δαίμονας των ανδρών".

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο επίκουρος καθηγητής Ουρολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών και χειρουργός Ευάγγελος Λιάτσικος.

Στην αξιοπρόσεκτη αυτή εκδήλωση το κοινό της περιοχής θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει την επιστημονική ανάλυση για το σημαντικό αυτό θέμα σε απόλυτα κατανοητή και απλή γλώσσα, τις αιτίες, τα συμπτώματα, τους τρόπους πρόληψης αλλά και τις τελευταίες μεθόδους θεραπείας μιας σειράς ασθενειών που ταλαιπωρούν και τους άνδρες και τις οικογένειες των πασχόντων.

Ο κ. Λιάτσικος έχει ανάλογη εξειδίκευση, σπουδές και μεταπτυχιακά, κυρίως σε μεγάλα Πανεπιστήμια του εξωτερικού (Γερμανίας, Ιταλίας κ.α.)  με τα οποία εξακολουθεί μέχρι σήμερα να έχει δεσμούς και συνεργασία είτε διευθύνοντας μετεκπαιδευτικά προγράμματα, είτε σε ρόλο εκπαιδευτή και διδάσκοντα, είτε σαν επισκέπτης καθηγητής.

Επίσης είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, συγγραμμάτων και άρθρων με αντικείμενο κυρίως την λαπαροσκοπική Ουρολογία και αλλά συναφή θέματα, καθώς και μέλος συντακτικής επιτροπής σε Ελληνικά και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλά διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

Είναι επίσης γνωστός στην περιοχή από την πολύχρονη θητεία του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Η ομιλία θα γίνει με εποπτικά μέσα και μετά το πέρας της ο κ. Λιάτσικος θα δεχθεί ερωτήσεις από το κοινό και θα δώσει διευκρινήσεις και συμβουλές.

Η είσοδος πραγματοποιείται με τη στήριξη του Δήμου Πύργου και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Εκτύπωση