Πολιτισμός
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
2ο Αντάμωμα Πελοποννησίων Θεσσαλίας
Πολιτισμός ( 21/05/2011 13:26 )    δήμος:
2ο Αντάμωμα Πελοποννησίων Θεσσαλίας

Επτά Σύλλογοι Πελοποννησίων ανταμώνουν την Κυριακή 22 Μαΐου στην μαγευτική Λίμνη Πλαστήρα, στα βουνά των Αγράφων του νομού Καρδίτσας. Μετά την επιτυχία του πρώτου ανταμώματος που έλαβε χώρα...

 

... στον Βόλο το 2010, ο Σύλλογος Πελοποννησίων Καρδίτσας «Ο Μωριάς» φιλοξενεί φέτος το 2ο Αντάμωμα των Συλλόγων Πελοποννησίων από την Λάρισα, την Μαγνησία, τα Τρίκαλα, την Βοιωτία, την Φθιώτιδα και την Σύρο.

Τα μέλη των συλλόγων θα ταξιδέψουν νοερά στις πατρίδες τους, θα ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες, βιώματα, γνωριμίες και θα συσφίξουν τις σχέσεις τους.

Το αντάμωμα θα περιλαμβάνει ομιλίες για την παράδοση και τον πολιτισμό της Πελοποννήσου αλλά και της Καρδίτσας, του νομού που φιλοξενεί τις εκδηλώσεις, θεατρικά δρώμενα, τραγούδια και χορούς του Μωριά, που θα παρουσιάσει ο Σύλλογος Πελοποννησίων Λαμίας, ενώ θα προσφερθούν και εδέσματα από την Πελοπόννησο.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους οι πολιτικές αρχές της Περιφέρειας καθώς και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Κύριλλος Χριστάκης, που κατάγεται από την Πελοπόννησο.

 

Εκτύπωση