Πολιτική
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
"Να ανακληθεί η εκδικητική μετακίνηση υπαλλήλου"
Πολιτική ( 02/10/2010 17:38 )    δήμος:
\"Να ανακληθεί η εκδικητική μετακίνηση υπαλλήλου\"

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με αφορμή την μετάθεση στη Δ.Ο.Υ. Ανδρίτσαινας του υπαλλήλου της Δ.Ο.Υ. Πύργου και πρώην προϊσταμένου της Κτηματικής Υπηρεσίας Νίκου Παπαβασιλείου, έδωσε στη δημοσιότητα την ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι πρασινοφρουροί ξανάρχονται! Ο Νίκος Παπαβασιλείου, επί σειρά ετών γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας του ΣΥΝ, μετακινείται από τη Δ.Ο.Υ. Πύργου στην Ανδρίτσαινα. Το κομματικό κράτος δεν ανέχεται ανθρώπους που υπερασπίζονται το δημόσιο συμφέρον και τη δημόσια περιουσία.

Είναι πασίγνωστο ότι ο Νίκος, ως Προϊστάμενος της Κτηματικής Υπηρεσίας Ηλείας, ενόχλησε τοπικά συμφέροντα, καταπατητές δημοσίων εκτάσεων, με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος και την περιουσία του Δημοσίου. Ήρθε σε σύγκρουση με υψηλά ιστάμενους παράγοντες, με βουλευτές και υπουργούς. Αντί για ανταμοιβή, το φαιοπράσινο κράτος απαντά με εκδίκηση και εμπάθεια.

Και βέβαια όλα γίνονται με διαφάνεια και αξιοκρατία! Ίσως γίνει και δημόσια διαβούλευση! Φυσικά θα αναρτηθεί και στο διαδίκτυο! Α, όλα κι όλα, το ΠΑΣΟΚ σ’ αυτά τα θέματα δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του! Εννοείται ότι η μετακίνηση συμβάλλει και στην … αποκέντρωση, ενδεχομένως και στην … πράσινη ανάπτυξη!
Υπάρχει και μια λεπτομέρεια! Ο Νίκος είναι εκλεγμένο μέλος στο Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου του. Αλλά ποιος ασχολείται σήμερα με «λεπτομέρειες»;

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ

Εκτύπωση