Αυτοδιοίκηση
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας (βίντεο)
Αυτοδιοίκηση ( 17/05/2011 11:21 )    δήμος: Ήλιδας
Επεισοδιακή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας (βίντεο)

Ένταση και αντεγκλήσεις κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ήλιδας, το βράδυ της Παρασκευής. Αιτία ένα πανό που ανέρτησαν στην αίθουσα συνεδρίασης του Δ.Σ. γονείς μαθητών του...

...  4ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας και το οποίο έγραφε "Τέλος τα λυόμενα- Θέλουμε το σχολείο μας- 4ο Δημ. Σχολ. Αμαλιάδας".

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. Απόστολος Λιώσης αντέδρασε στην παρουσία του πανό εντός της αίθουσας και καθυστέρησε την έναρξη της συνεδρίασης κατά τουλάχιστον μισή ώρα, ζητώντας να απομακρυνθεί το πανό από την αίθουσα για να ξεκινήσει τη συνεδρίαση. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των γονέων αλλά και των συμβούλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης.

Τελικά ο κ. Λιώσης επέστεψε στην αίθουσα και η συνεδρίαση ξεκίνησε με θέμα την ψηφοφορία του Δ.Σ. για το αν θα παραμείνει το πανό εντός της αίθουσας ή όχι. Η ψηφοφορία όμως που τελικά έλαβε χώρα αφορούσε την αναβολή της συζήτησης για το 4ο Δημοτικό (και όχι το θέμα του πανό) και η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που ελήφθη κατά πλειοψηφία, ήταν να αναβληθεί για την επόμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. η συζήτηση. Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι γονείς αποχώρησαν.

Να σημειώσουμε πως οι γονείς διαμαρτύρονται διότι 3 ολόκληρα χρόνια μετά το σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008 και τις σοβαρές υλικές ζημιές που προκλήθηκαν στο κτίριο του 4ου Δημοτικού Αμαλιάδας, τα παιδιά τους εξακολουθούν να κάνουν μάθημα σε λυόμενες αίθουσες.

Δείτε το βίντεο του www.i-agenda.gr με στιγμιότυπα από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. -ΠΡΟΣΟΧΗ: Το iliatora.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για το μοντάζ και το περιεχόμενο (το ομολογουμένως διαφωτιστικό βίντεο για τα όσα συνέβησαν περιλαμβάνει, σε ελάχιστα σημεία, και ύβρεις).

Εκτύπωση