Αυτοδιοίκηση
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Αντιδράσεων συνέχεια στoν Πηνειό για τα Παραρτήματα του ΙΚΑ
Αυτοδιοίκηση ( 14/05/2011 13:50 )    δήμος: Πηνειού
Αντιδράσεων συνέχεια στoν Πηνειό για τα Παραρτήματα του ΙΚΑ
Διαβάστε σχετικά άρθρα

Λαϊκή συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί στο χώρο του ΚΑΠΗ Γαστούνης, όπου δημοτική αρχή, δημότες και φορείς του δήμου Πηνειού και της Ηλείας θα αποφασίσουν με ποιο τρόπο θα αντιδράσουν στην...

... απόφαση της Διοίκησης του ΙΚΑ-ΕΤΑΜ για κατάργηση των δύο Παραρτημάτων του σε Γαστούνη και Βαρθολομιό και μεταφορά των αρμοδιοτήτων τους στο Παράρτημα Λεχαινών.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε χθες ο δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός ανέφερε μεταξύ άλλων "Δεν ζητάμε ούτε τον οίκτο, ούτε τη λύπη κανενός. Εμείς ζητάμε αυτό που μας αναλογεί". "Είπαν ότι για το κλείσιμο του ΙΚΑ είδαν τις προτάσεις των τοπικών φορέων. Όμως κανείς τοπικός φορέας δεν μίλησε για κλείσιμο" πρόσθεσε ο δήμαρχος Πηνειού και αναφερόμενος στη Διοίκηση του ΙΚΑ τόνισε:  "Δεν έχουν σχέδιο στρατηγικής αλλά σχέδιο συγκάλυψης κάποιου υφιστάμενου". "Μην μας περνάνε για τριτοκοσμικούς" ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καστρινός.

Η απάντηση Καστρινού στον Σπυρόπουλο

Απαντώντας στην αναφορά του Διοικητή του ΙΚΑ-ETAM Ροβέρτου Σπυρόπουλου στο πρόσωπο του (διαβάστε τη στα "σχετικά άρθρα") ο κ. Καστρινός είπε μεταξύ άλλων: "Δεν μ' ενδιαφέρει αν οι άνθρωποι της κρατικής διοίκησης με περνάνε εμένα για χαμηλού επιπέδου, ειλικρινά σας λέω με αφήνει παγερά αδιάφορο. Εγώ δεν έχω ψηφιστεί ούτε για ιερέας ούτε για κουρέας" και πρόσθεσε "Όταν μιλάνε σε έναν αιρετό, θα πρέπει να έχουν την ανάλογη σοβαρότητα".

Ο δήμαρχος Πηνειού ανέφερε ακόμη πως η δημοτική αρχή, μαζί με την επιτροπή η οποία θα προκύψει από τη Λαϊκή Συνέλευση, θα ξαναζητήσει ραντεβού με τη Διοίκηση του ΙΚΑ μέσα στην εβδομάδα. "Ας ξεφύγουμε από τον μικροκομματισμό, ας ξεφύγουμε από τις ωφελιμίστικες διαφορές, ας ξεφύγουμε από τις κολεγιές και από τις παρέες και να πάμε όλοι μαζί σε μια επόμενη κοινωνία" δήλωσε ο κ. Καστρινός.

Ακούστε ολόκληρη την τοποθέτηση Καστρινού στη χθεσινή συνέντευξη Tύπου εδώ

Εκτύπωση