Σχόλια
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Εκπαιδευτικό metal από την Αμαλιάδα στον Πύργο!
Σχόλια ( 12/05/2011 11:46 )    δήμος: Πύργου
Εκπαιδευτικό metal από την Αμαλιάδα στον Πύργο!
Διαβάστε σχετικά άρθρα

"Τα χημικά στοιχεία" ήταν ο τίτλος του metal τραγουδιού που έπαιξαν live οι μαθητές του 1ου Γενικού Λυκείου Αμαλιάδας κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων του Πρωταθλήματος Χημείας, στον Πύργο.

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, στις 7 του Μάη, οι μαθητές ανέβηκαν στη σκηνή και "πολυβόλησαν" τους συγκεντρωμένους με στίχους... χημικούς! Μαζί τους στα ντραμς ο εκ των διοργανωτών του Πρωταθλήματος Χημείας, καθηγητής του 1ου ΓΕΛ, Νίκος Χαραλαμπάκης.

Αν σας αρέσει αυτό το είδος μουσικής ή τα αυτιά σας είναι εκπαιδευμένα εκ παλαιόθεν, δείτε και ακούστε το σχετικό βίντεο. Αν όμως όσο και να προσπαθείτε... δεν την παλεύετε, παραθέτουμε τους στίχους προς ανάγνωση:

"Όπως λίγα γράμματα φτιάχνουν χιλιάδες λέξεις έτσι και τα χημικά στοιχεία μιλιούνια από ενώσεις - Γι’ αυτό κι η Μάνα Φύση που μας περιβάλλει έχει τόσα χρώματα, αρώματα και γεύσεις - Είναι τόσο διαφορετικά μαζί και τόσο όμοια, περιέχουνε πρωτόνια, νετρόνια κι ηλεκτρόνια - Διαφέρουνε στο πλήθος τους άρα και στη δομή γι’ αυτό η συμπεριφορά τους είναι ξεχωριστή." - Στα κουπλέ εκτοξεύονται χημικά στοιχεία κατα ριπάς!

Ποιοι Slayer και Sepultura... 1o Γενικό Λύκειο Αμαλιάδας λέμε! /respect

Εκτύπωση