Αθλητικά - Υπόλοιπες ειδήσεις
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Μετάλλιο στο μπάντμιντον για τον Φιλαθλητικό
Αθλητικά ( 10/05/2011 15:38 )    δήμος: Πύργου
Μετάλλιο στο μπάντμιντον για τον Φιλαθλητικό
Η Κατσίγιαννη με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος και τον προπονητή της κ. Τσόκο (επάνω) η αποστολή του Φιλαθλητικού εντυπωσίασε στο Λαύριο (κάτω)

Με ένα ακόμη πανελλήνιο μετάλλιο στις αποσκευές του γύρισε απ’ το Λαύριο ο Φιλαθλητικός, όπου είχε μεταβεί για να συμμετάσχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάντμιντον κατηγορίας U-11.

Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια του Φιλαθλητικού Κωνσταντίνα Κατσίγιαννη πραγματοποίησε την υπέρβαση και μετά από μια μεγάλη  προσπάθεια κατέλαβε την 3η θέση και αντίστοιχα το χάλκινο μετάλλιο, γεγονός που αποτελεί μεγάλη προσωπική αλλά και ομαδική επιτυχία! Για την μικρή Κωνσταντίνα αυτή η επιτυχία, αποτελεί δικαίωση των κόπων της και της προσπάθειας που κατέβαλε εδώ και δύο χρόνια στο εντυπωσιακό άθλημα του μπάντμιντον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κατσίγιαννη ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στον ημιτελικό και αν στεκόταν πιο δυναμικά σε κάποιους πόντους το μετάλλιο θα είχε αναμφισβήτητα άλλο χρώμα. Επίσης και οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής πήγαν καλά, ενώ ξεχώρισε η πρόκριση στην οκτάδα του Αλέξανδρου Φάμελου, ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή έφτασε αρκετά ψηλά.

Την αποστολή του Φιλαθλητικού αποτελούσαν οι εξής αθλητές: Κωνσταντίνα Κατσίγιαννη, Αλέξανδρος Φάμελος, Κυριάκος Κατσιαδράμης, Μαριάννα Μενύχτα, Δημήτρης Καρβουνιάρης, Ευγενία Νικολακοπούλου και Σοφία Γαβρά.

Εκτύπωση