Υγεία
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Αμαλιάδα από Κινητή Μονάδα της ΠΔΕ
Υγεία ( 09/05/2011 18:29 )    δήμος: Ήλιδας
Δωρεάν ιατρικές εξετάσεις στην Αμαλιάδα από Κινητή Μονάδα της ΠΔΕ

Δωρεάν εξετάσεις αλλά και ενημέρωση για την ανάγκη εμβολιασμού για τον καρκίνο του τραχήλου- μήτρας θα παρέχει στους πολίτες του δήμου Ηλιδας και της ευρύτερης περιοχής η Κινητή Ιατρική Μονάδα της Περιφέρειας...

... Δυτικής Ελλάδας, η οποία την προσεχή Πέμπτη 12 Μαΐου θα βρίσκεται στην Αμαλιάδα.

Από τις 10 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι η Μονάδα, που θα λειτουργεί στην πλατεία Αγίου Αθανασίου, θα παρέχει στους ενδιαφερόμενους τη δυνατότητα να κάνουν δωρεάν σπειρομετρήσεις και εξετάσεις αίματος ενώ ταυτόχρονα θα γίνεται ενημέρωση για την ανάγκη εμβολιασμού για τον καρκίνο του τραχήλου- μήτρας.

Το όλο πρόγραμμα αφορά στην προληπτική ιατρική και διεξάγεται από τη Διεύθυνση Υγείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Σημειώνεται ότι προηγήθηκε αντίστοιχο διήμερο στην Πάτρα, ακολουθεί αυτό της Αμαλιάδας και έπεται πρόγραμμα για την κάλυψη σταδιακά όλων των πόλεων της Περιφέρειας. Την ευθύνη του προγραμματισμού των επισκέψεων της Κινητής Ιατρικής Μονάδας έχει ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργος Γεωργιόπουλος.

Εκτύπωση