Αθλητικά - Συνεντεύξεις / άρθρα
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Σπουδαίοι άνθρωποι του ηλειακού αθλητισμού είπαν ΟΧΙ στη βία
Αθλητικά ( 07/05/2011 22:24 )    δήμος: Ήλιδας
Σπουδαίοι άνθρωποι του ηλειακού αθλητισμού είπαν ΟΧΙ στη βία
Στιγμιότυπο απ' την συνέντευξη τύπου που έλαβε χώρα στο κλειστό της Αμαλιάδας

Με πρωτοβουλία του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών, που είχε σαν στόχο την καταπολέμηση της βίας και του ρατσισμού στο νομό μας, αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα...

... δόθηκε στο κλειστό της Αμαλιάδας συνέντευξη τύπου με την ενεργή συμμετοχή σπουδαίων ανθρώπων, οι οποίοι έχουν υπηρετήσει για πολλά χρόνια τον ηλειακό αθλητισμό.

Παρόντες στην συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών (εκπρόσωποι του οι Σπύρος Ζαφειρόπουλος και Θανάσης Κρίσπης), ήταν προπονητές και αθλητές των ομάδων της περιφέρειας Αμαλιάδας και πιο συγκεκριμένα οι: Τάσος Φερεκίδης (προπονητής Αστέρα Αμαλιάδας), Γιώργος Σωτηρόπουλος (βοηθός προπονητή ομάδας βόλεϊ Κοροίβου Αμαλιάδας,), Διονύσης Λυκούρεσης (αθλητής του τμήματος βόλεϊ του Κοροίβου Αμαλιάδας), Δημήτρης Αποστολόπουλος (αθλητής του τμήματος μπάσκετ του Κοροίβου Αμαλιάδας), Βασίλης Νιπεργιάλης (προπονητής του τμήματος μπάσκετ του Κοροίβου Αμαλιάδας) και Νίκος Σαλβάνος (αθλητής του Υπερίωνα Αμαλιάδας).

Αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι που τοποθετήθηκαν για το θέμα της βίας στα γήπεδα, έδωσαν σε όλους το "στίγμα" της ανθρωπιάς και της λογικής που απαιτείται να επικρατεί στους αγωνιστικούς χώρους, προκειμένου να μην υπάρχουν επεισόδια.

Η πρωτοβουλία του Δικτύου Αφύπνισης Πολιτών πραγματικά μπορεί να θεωρηθεί εξαιρετικά ωφέλιμη, σε μια χρονική περίοδο κατά την οποία όλη η Ελλάδα βιώνει άσχημες συνθήκες στον χώρο του αθλητισμού.

Ο ρατσισμός και η βία είναι δύο φαινόμενα τα οποία δεν χωρούν στο νομό μας και αυτό το απέδειξαν με την παρουσία τους άνθρωποι του ηλειακού αθλητισμού, οι οποίοι έχουν βιώσει πολλά γεγονότα και με την εμπειρία τους καθοδηγούν τη νέα γενιά στην καλύτερευση του αθλητισμού και στην αναβάθμιση του!

Εκτύπωση