Αθλητικά - Συνεντεύξεις / άρθρα
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Η “γλυκιά” επιτυχία του Αστέρα
Αθλητικά ( 03/05/2011 11:05 )    δήμος: Ήλιδας
Η “γλυκιά” επιτυχία του Αστέρα

Ο Αστέρας Αμαλιάδας παρΆ όλα τα προβλήματα που αντιμετώπισε φέτος, τα οποία δεν ήταν και λίγα, συνεχίζει να κερδίζει σπουδαία ματς, όπως το προχθεσινό με τον Πάμισο.

Η ηλειακή ομάδα κέρδισε με σκορ 4-0 τον αντίπαλο του, παίζοντας πολύ καλή μπάλα και αποδεικνύοντας ότι με λίγη “βοήθεια” παραπάνω θα μπορούσε να “χτυπήσει” το πρωτάθλημα, αφού η βαθμολογική διαφορά με την πρωτοπόρο Καλαμάτα είναι στους 6 βαθμούς.

Ο Αστέρας φέτος έχει κάνει την υπέρβαση, έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, όμως το θέμα που προκύπτει είναι ότι μετά την παραίτηση της Προέδρου κ. Ρούλας Γκουβίτσα, η ψυχολογία των παικτών έπεσε κατακόρυφα, τα προβλήματα διαδέχθηκαν το ένα το άλλο και το αποτέλεσμα που θα περίμενε ο κάθε φίλαθλος θα ήταν η ομάδα να διαλυθεί ή να πέσει στην βαθμολογία.

Κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο Αστέρας συνεχίζει να δίνει μεγάλες μάχες και να κρατάει ενωμένο το φίλαθλο κοινό του νομού μας... αυτή η υπερπροσπάθεια των ποδοσφαιριστών του συλλόγου της Αμαλιάδας απαιτείται να επιβραβευθεί και με την συμπαράσταση του κόσμου, τουλάχιστον στα εναπομείναντα ματς.

ΑπΆ τα αποτελέσματα της προχθεσινής αγωνιστικής έκπληξη προκάλεσε η ισοπαλία της Καλαμάτας στην Κεφαλλονιά με τον τοπικό Ολυμπιακό (σκορ 0-0). Στο παιχνίδι με ηλειακό ενδιαφέρον ο Αστέρας φιλοδώρησε με 4 γκολ τον Πάμισο και σκόρερ τους: Γκέρτσος (2 γκολ), Θεοδωρακόπουλος, Ι. Παρασκευόπουλος.

Αυτή είναι η “γλυκιά” επιτυχία για τον Αστέρα... η ομάδα παρΆ όλο που έχει αρκετά προβλήματα παλεύει, μονομαχεί και παίρνει αυτό που της αξίζει!

Εκτύπωση