Αθλητικά - Συνεντεύξεις / άρθρα
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Κάποιοι βιάστηκαν να υποβιβάσουν τον Κόροιβο...
Αθλητικά ( 23/04/2011 15:28 )    δήμος: Ήλιδας
Κάποιοι βιάστηκαν να υποβιβάσουν τον Κόροιβο...

Αρκετοί ήταν αυτοί που βιάστηκαν είτε άθελα τους, αλλά είτε σκόπιμα να “υποβιβάσουν” ανεπίσημα τον Κόροιβο Αμαλιάδας απ’ την Α2’ Εθνική μπάσκετ.

Κάποιοι θεωρούσαν εφικτό το γεγονός να “καταστρέψουν” μια ομάδα είτε με τα γραφόμενα τους, είτε με τα λεγόμενα τους, αφού πολλοί ήταν αυτοί που και να πίστευαν σ’ ένα θαύμα, με όλα αυτά που διάβαζαν κι άκουγαν, άλλαξαν γνώμη για τις ελπίδες παραμονής της ηλειακής ομάδας.

Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν καλά όσοι ασχολούνται με τα δύο αυτά αθλήματα. Το πρωτάθλημα της Α2’ Εθνικής είναι πολύ δύσκολο, ανατρεπτικό και ανταγωνιστικό.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι η διαφορά βαθμών μεταξύ της πρώτης και της τελευταίας ομάδας είναι μόνο 17 βαθμούς, 7 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος, αυτό από μόνο του τα λέει όλα! Όλα μπορούν να συμβούν και όλα μπορούν να ανατραπούν... όχι βέβαια να διεκδικήσει το πρωτάθλημα η τελευταία ομάδα της κατηγορίας, αλλά την σωτηρία θα την κυνηγήσουν αρκετές ομάδες και όλες διατηρούν ισάξιες ελπίδες!

Για παράδειγμα ο Κόροιβος έχει ελπίδες να παραμείνει στην κατηγορία κι αυτό θα κριθεί ακόμα και την τελευταία αγωνιστική. Το πρόγραμμα που απομένει για τους παίκτες του Βασίλη Νιπεργιάλη είναι δύσκολο κι έχει ιδιομορφίες, αλλά αυτό δεν ισοδυναμεί με την αποτυχία.

Ο σύλλογος της Αμαλιάδας έχει να δώσει μεγάλες και δύσκολες μάχες με τέσσερις δυνατές ομάδες, οι οποίες βρίσκονται ψηλά στην βαθμολογία, αλλά έχει και τρία παιχνίδια με ομάδες ισάξιες του, που κυνηγούν την επιβεβαίωση της παραμονής τους στο πρωτάθλημα.

Τίποτα δεν είναι εύκολο, αλλά και τίποτα δεν είναι προδιαγεγραμμένο... ο Κόροιβος μπορεί να μείνει στην κατηγορία, αν πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, όπως για παράδειγμα στα δύο τελευταία παιχνίδια με ΑΕΚ Άργους και Πανερυθραϊκό.

Εκτύπωση