Αθλητικά - Συνεντεύξεις / άρθρα
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
“Όνειρο μου να παίξω στην Σούπερ Λιγκ...”
Αθλητικά ( 12/04/2011 22:40 )    δήμος: Πύργου
“Όνειρο μου να παίξω στην Σούπερ Λιγκ...”

Ο Δημήτρης Κοτσώνης, ο MVP του φετινού Πανηλειακού, έλυσε τη σιωπή του και μίλησε στο iliatora.gr για την πορεία της ομάδας στη ΓΆ Εθνική, τις προσωπικές του φιλοδοξίες και τον φίλαθλο κόσμο της Ηλείας!

Πως κρίνεις την φετινή πορεία του Πανηλειακού;

«Η φετινή πορεία της ομάδας δεν ήταν τόσο καλή, όσο περιμέναμε και όσο ελπίζαμε. Αξίζαμε να πάρουμε πολλά καλύτερα αποτελέσματα και κυρίως σε παιχνίδια που κατέληξαν στην ισοπαλία. Τα πολλά “Χ” δεν μας βγήκαν, όπως ήταν αναμενόμενο, σε καλό. Στα τελευταία ματς έχουμε στρώσει αρκετά, διότι φανήκαμε πιο αποφασισμένοι, αφού συνειδητοποιήσαμε ότι μείναμε πίσω στον βαθμολογικό πίνακα. Μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι σε αρκετά παιχνίδια».

Ήταν ένα απΆ τα όνειρα σου να αγωνιστείς στη ΓΆ Εθνική με τον Πανηλειακό;

«Ο Πανηλειακός άξιζε και αξίζει κάτι παραπάνω απΆ την ΓΆ Εθνική. Είναι καθήκον όλων μας να φτάσουμε αυτή την ομάδα όσο πιο ψηλά μπορούμε. Για μένα δεν υπήρχε άλλη επιλογή εκτός απΆ τον Πανηλειακό».

 

Ποια είναι τα συναισθήματα σου για τον Πανηλειακό;

«Αγαπάω τον Πανηλειακό και σέβομαι πολύ την ιστορία που έχει. Λυπάμαι πραγματικά που αυτή η ομάδα έχει τα γνωστά προβλήματα, αλλά εύχομαι να έχει ότι καλύτερο στη συνέχεια. Η Ηλεία χρειάζεται επιτέλους να αναγεννηθεί ο εκπρόσωπος των μεγάλων εθνικών κατηγοριών».

 

Η στήριξη του κόσμου ήταν η αναμενόμενη για εσάς τους παίκτες;

«Στην αρχή είχαμε λίγο κόσμο, όπως και σε παιχνίδια – ντέρμπι, γεγονός το οποίο φάνηκε στο γήπεδο. Οι οπαδοί μας, έπρεπε να μας στηρίξουν πιο πολύ, με δεδομένα και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος. Τα οικονομικά προβλήματα που έχει όλος ο κόσμος δυστυχώς κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στις εξέδρες των γηπέδων κι αυτό μας στεναχωρεί όλους».

 

Η παραμονή του Πανηλειακού στην κατηγορία θεωρείς πως ήταν αναμενόμενη υπόθεση;

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι απΆ τον τρόπο με τον οποίο κυνηγήσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία, διότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάει και καλύτερα. Μας σκότωσαν οι ισοπαλίες που φέραμε σε παιχνίδια που μπορούσαμε να κερδίσουμε, όπως για παράδειγμα εκτός έδρας με Απόλλωνα, Σαλαμίνα, Ασπρόπυργο και Χανιά. Σε εντός έδρας αναμετρήσεις επίσης είχαμε αρκετές ισοπαλίες που δεν μας άξιζαν».

 

Που πρέπει να βασιστεί ο Πανηλειακός για να είναι καλύτερος του χρόνου;

«Του χρόνου πρέπει να καταλάβουμε όλοι μας τι είναι ΓΆ Εθνική και να παλέψουμε αναλόγως. Όπως επίσης και η Διοίκηση να κινηθεί πιο γρήγορα και σωστά. Του Πανηλειακού του αξίζει κάτι περισσότερο και πρέπει να το πάρει».

 

Τι πιστεύεις ότι έλειψε απ' τον Πανηλειακό φέτος;

«Το βασικό κομμάτι που έλειψε απ' τον Πανηλειακό είναι η διαχείριση του οικονομικού. Το μπάτζετ της ομάδας σε σύγκριση με τα σωματεία που πρωταγωνίστησαν στην κατηγορία, ήταν μικρό, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπήρξε η καλύτερη δυνατή ανάπτυξη για να πάει πιο ψηλά η ομάδα και να γίνει πιο έμπειρη στη διαχείριση».

 

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

«Όνειρο μου είναι να παίξω στην Σούπερ Λιγκ. Πιστεύω ότι ο καθένας ποδοσφαιριστής θέτει στόχους που πρέπει να τους κυνηγάει και να ελπίζει καθημερινά γιΆ αυτούς».

 

Έχεις δεχθεί προτάσεις από ομάδες για πιθανή μεταγραφή σου;

«Ναι έχω δεχθεί. Βέβαια δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν. Κάποιοι μου λένε “θα σε βοηθήσω εγώ” και μόλις ολοκληρωθεί η συνάντηση μας, την επόμενη μέρα ξεχνάνε ακόμα και “το όνομα μου”. Αυτό το σκηνικό έχει παιχτεί πολλές φορές και δεν αφορά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που μιλάμε. Πιστεύω ότι όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή θα έχω την πρόταση που μου αρμόζει».

 

Σου εύχομαι ολόψυχα να καταλήξεις σιγά – σιγά στην Σούπερ Λιγκ, διότι το αξίζεις και όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν σε προσωπικό & επαγγελματικό επίπεδο.

«Εγώ σας ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να εκφράσω την αγάπη μου για τον Πανηλειακό και τις απόψεις μου γενικότερα».

Εκτύπωση