Αθλητικά - Ποδόσφαιρο
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Κυπελλούχος Ηλείας το Πανόπουλο
Αθλητικά ( 23/03/2011 22:00 )    δήμος:
Κυπελλούχος Ηλείας το Πανόπουλο
Στιγμιότυπα απ' τις απονομές του Κυπελλούχου και του φιναλίστ Ηλείας

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Το Πανόπουλο κέρδισε με 6-1 τον Αστέρα Αμαλιάδας στο πλαίσιο του τελικού αγώνα Κυπέλλου Ηλείας, κατακτώντας το πολυπόθητο τρόπαιο.

Ο Αστέρας αγωνίστηκε με την παιδική ομάδα, κάτι που σημαίνει ότι το Πανόπουλο είχε ένα εύκολο έργο για να κατακτήσει το Κύπελλο. Ο αγώνας διεξήχθη στο Ενωσιακό γήπεδο της Σπιάτζας και διαιτητές ήταν οι: Κούλης, Σφυρής, Σταθόπουλος και Φιλιππόπουλος.

 

Οι σκόρερ

Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν για τους “πράσινους” οι: Παναγιωτακόπουλος (3 γκολ), Θ. Χριστόπουλος (3 γκολ), Παναγόπουλος και για τους “βυσσινί” ο Καράμπελας. Αξίζει να αναφερθεί ότι η ομάδα της Αμαλιάδας ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες καθώς αποχώρησαν τραυματίες οι Παναγιωτάρας και Κανελλόπουλος.


Οι συνθέσεις

Αστέρας: Γαλανόπουλος, Κανελλόπουλος, Γεωργακόπουλος (70΄Βασιλικόπουλος), Ηλιόπουλος, Παναγιωτάρας, Γεωργίου, Παπαπέτρου (58΄Κουτσόπουλος), Σκουρφούτας, Ζέζας, Καράμπέλας, Μαργαρώνης (58΄Μαράτος).

ΠΦΟ Πανόπουλου: Γερακάρης, Μουζής. Ν. Χριστόπουλος, Μοσχογιάννης. Λαγός (46΄Μπούζο), Μιτρόφ, Θ. Χριστόπουλος (28΄Σίνος), Χρονόπουλος, Παναγόπουλος, Παναγιωτακόπουλος, Αθανασόπουλος (62΄Δαλαβούρας).

Εκτύπωση