Εκλογές 2010
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα
Εκλογές 2010 ( 17/11/2010 19:14 )    δήμος:
Δηλώσεις για το εκλογικό αποτέλεσμα

Συγχαρητήρια σΆ όλους εκείνους που κέρδισαν αλλά και σΆ όλους εκείνους που δεν κατάφεραν να νικήσουν. Εύχομαι στους νικητές να ανταποκριθούν πλήρως στον ρόλο τους να σταθούν δίπλα σΆ όλους τους πολίτες, σΆ επίπεδο Περιφέρειας και Δήμων...

... χωρίς διαχωρισμούς, να σκύψουν στα προβλήματα όλων εκείνων που βιώνουν την επιβαρημένη καθημερινότητα αλλά και στα γενικότερα προβλήματα του τόπου μας μπροστά στην πολύ κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Σ’ αυτούς όμως που δεν κατάφεραν να νικήσουν εύχομαι από την θέση της αντιπολίτευσης να ασκήσουν εποικοδομητικά τον ρόλο τους έτσι ώστε να συμβάλλουν αποτελεσματικά στην επίλυση των διαχρονικών προβλημάτων του τόπου μας.

Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων ο πολιτευτής της ΝΔ  Θόδωρος Βλαγκούλης αναφερόμενος στα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών – περιφερειακών Δημοτικών εκλογών.

Τόνισε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης ότι όλοι μαζί πολιτικοί άρχοντες όπου κι αν ανήκουν πολιτικά, θα πρέπει να αφήσουμε πίσω μας τις αντιπαλότητες και μεμψιμοιρίες και να σταθούμε στην πράξη και όχι μόνο στα λόγια στο πλευρό των νέων αυτοδιοικητικών λειτουργών (Συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης) στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνουν, που στόχο πρέπει να έχει το έργο αυτό το καλό και το συμφέρον των πολιτών και του τόπου, βάζοντας στο συρτάρι την όποια κομματική τους ταυτότητα.
Τόνισε ακόμη ο κ. Βλαγκούλης ότι ο 2ος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών πανελληνίως επικύρωσε τα πολιτικά συμπεράσματα του πρώτου γύρου, για αλλαγή της αδιέξοδης και ισοπεδωτικής πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στην Νέα Δημοκρατία τόνισε ο κ. Βλαγκούλης ότι σ’ αυτές τις εκλογές βγήκε ανανεωμένη, δυνατή και υπεύθυνη, παίρνοντας τα μηνύματα αλλά και αυτά που προκύπτουν από το σημαντικό και μάλιστα ανησυχητικό ποσοστό της αποχής, καταφέρνοντας όμως να μειώσει την διαφορά από το ΠΑΣΟΚ στις 2 εκατοστιαίες  μονάδες από τις 10,5 και μάλιστα σ’ ένα χρόνο, και αποτελεί πλέον την μόνη εναλλακτική κυβερνητική λύση, κάνοντας νέα Αρχή, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τα λάθη και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.------------------------------Ευχαριστώ και σέβομαι όσους με ψήφισαν. Ελπίζω στο καλύτερο, στο αγνό αύριο που θέλουμε για την πόλη.

                                                                                                            Γιώργος Κοκκαλιάρης
                                                                                           υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ήλιδας

 

------------------------------

                                                                                                              

Θέλω να ευχαριστήσω ολόψυχα τους συμπατριώτες και τις συμπατριώτισσες, τους νέους και τις νέες που εξέφρασαν την τιμή και την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου με την ψήφο τους στις 7 Νοεμβρίου και με κατέταξαν στην Πρώτη θέση του Συνδυασμού "Ελπίδα για τη Δυτική Ελλάδα" στον οποίο συμμετείχα ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος.


Δυστυχώς, τα εκβιαστικά ψευτοδιλλήματα του ενός και τα "αντιμνημονιακά" πυροτεχνήματα του άλλου, η προπαγάνδα των ΜΜΕ και η έντεχνη παραπληροφόρηση του ελληνικού λαού σε συνδυασμό με την πρωτοφανή αποχή δεν επέτρεψαν στις υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου να αναπτύξουν και να καταγράψουν την πραγματική τους δυναμική.

'Εχουμε δικαίωμα αλλά και υποχρέωση εμείς οι Νέοι άνθρωποι να αγωνισθούμε ακόμα περισσότερο για να γυρίσει σελίδα αυτός ο τόπος, να αλλάξουμε τη μοίρα και την πορεία της Ηλείας.

Προσωπικά υπόσχομαι πως θα συνεχίσω να υπερασπίζομαι ακόμα πιο δυναμικά και υπεύθυνα τις Εθνικές Αξίες και θα αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις από κάθε μετερίζι για την Πρόοδο και την ανάδειξη της Ηλείας. Σ' αυτό τον Αγώνα,σας θέλω όλες και όλους συναγωνιστές και συμπαραστάτες.


                                                                                          
Διαμαντής Καράσουλας
υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Δυτ. Ελλάδας

 


Εκτύπωση