Εκλογές 2010
Εκτύπωση | Μέγεθος Κειμένου μείωση μεγέθους μείωση μεγέθους
Δήλωση Γ. Κοντογιάννη για αποτέλεσμα Β' Γύρου
Εκλογές 2010 ( 15/11/2010 23:35 )    δήμος:
Δήλωση Γ. Κοντογιάννη για αποτέλεσμα Β\

Ο Βουλευτής Ηλείας της ΝΔ κ. Γιώργος Κοντογιάννης σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, δήλωσε τα εξής:

«Δύο στους τρεις πολίτες που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους της Ηλείας, στον επαναληπτικό γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, μας γύρισαν την πλάτη, θέλοντας να καταστήσουν πιο ηχηρό το μήνυμα του πρώτου γύρου, το οποίο δυστυχώς πολλοί είναι εκείνοι που δεν κατάλαβαν.

      Το  πρωτοφανές ποσοστό αποχής, είναι  ένα μήνυμα απελπισίας όλων εκείνων  των πολτών που νιώθουν ότι  οι πολιτικοί δεν του λέμε όλη  την αλήθεια για την τραγωδία που ζει η χώρα μας. Είναι ένα  μήνυμα άρνησης στις μικροκομματικές αντιλήψεις που μας οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση. Είναι ένα μήνυμα απόγνωσης προς όλους όσους δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την οικτρή κοινωνική πραγματικότητα του ενός εκατομμυρίου ανέργων και δεν παραμερίζουμε πολιτικές και προσωπικές έριδες, προκειμένου να καλλιεργήσουμε την προσδοκία για ένα πιο ελπιδοφόρο αύριο.

      Οι  πολίτες για να μας ξαναεμπιστευθούν περιμένουν προτάσεις και μια πολιτική πιο δίκαιη, πιο ανθρώπινη, που δεν θα ρίχνει όλα τα βάρη στους μισθωτούς, στους συνταξιούχους, που δεν θα νεκρώνει την αγορά. Μια πολιτική που θα δίνει προοπτική για έξοδο από την κρίση.

      Σε  αυτό το σκηνικό οι ευθύνες των  εκλεγμένων αυτοδιοικητικών, τόσο στους Δήμους όσο και στην Περιφέρεια, γίνονται ακόμα μεγαλύτερες. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και η Ηλεία έχουν ανάγκη από νέες προτάσεις, κυρίως όμως έχουν ανάγκη από νέες αντιλήψεις.

      Προσωπικά, όπως έκανα πάντα μέχρι σήμερα, ανεξάρτητα από χρώματα και κομματικές ταμπέλες,  είμαι πρόθυμος να συνεισφέρω με όλες τις δυνάμεις μου για την πρόοδο του τόπου μας.

      Θέλω  να δώσω συγχαρητήρια σε όλους όσους  εξελέγησαν και να τους ευχηθώ καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους».

Εκτύπωση